Amir Kral - Forex Trader

0 %
امیر کرال
معامله گر (تریدر) فارکس
  • سبک ترید :
    اصول
  • نوع ترید :
    روزانه
  • سابقه :
    7+ سال
زبان ها
انگلیسی
استانبولی
تورکی
سبک تحلیل
اصول
مدیریت سرمایه
روانشناسی
پلن معاملاتی
استراتژی
سایر مهارت ها
  • طراح وب سایت
  • بیزنس کوچینگ
  • مدیر سئو

شاخص موجودی های تجاری یا Business Inventories

1400-09-04

شاخص موجودی های تجاری یا Business Inventories

شاخص موجودی‌های تجاری نشان‌دهنده تغییر دلاری در موجودی‌های نگهداری شده توسط تولیدکنندگان ، خرده‌فروشان و عمده‌فروشان در سراسر کشور ، در ماه گزارش شده نسبت به ماه قبل است . این شاخص میزان محصولات موجود برای فروش به سایر مشاغل و یا مصرف کنندگان نهایی را نشان می دهد . موجودی ها جزء اصلی تولید ناخالص داخلیGDP هستند.

این شاخص برای پیش بینی تولید کوتاه موجودی‌های تجاری مورد استفاده قرار می گیرد . سرمایه گذاران از این شاخص برای پیش بینی تقاضای آتی برای کالاها استفاده می کنند . نسبت موجودی ها به فروش از گزارش موجودی های تجاری منتشر شده توسط وزارت بازرگانی ، نشانگر این است که تولید کالاها ممکن است در آینده کاهش یا افزایش یابد .

به عنوان مثال ، اگر موجودی انبارها کندتر از فروش رشد کند ، تقاضا رشد خواهد کرد که می تواند رشد اقتصادی را تحریک کند و وضعیت برعکس می تواند منجر به کاهش سرعت تولیدات شود .

 

نحوه بررسی شاخص موجودی های تجاری یا Business Inventories

گزارش موجودی های تجاری از سه منبع گردآوری می شوند  :

1 – بررسی ماهانه تجارت خرده فروشی : موجودی کالاهای خرده فروشی ، ارزش کالاهایی است که برای فروش در سطح خرده فروشی به قیمت بهای تمام شده نگهداری می شود که عمدتاً با روش ارزشیابی FIFO (اولین ورودی ، اولین خروجی ) اندازه گیری می شود .

2 – بررسی ماهانه تجارت عمده فروشی : موجودی ها در عمده فروشان ، شرکت هایی که بین خرده فروشان توزیع می کنند ، هر ماه به اعداد موجودی های تجاری اضافه می شود .

3 – بررسی محموله ها ، موجودی ها و سفارشات تولیدکنندگان : در سطح تولید ، موجودی کالاها ، اعم از مواد خام ، در حال تولید یا تمام‌شده ، به قیمت تمام شده ارزیابی می‌شوند ، دوباره عمدتاً توسط روش ارزشیابی FIFO

مجموع سه جزء، اشاره شده رقم نهایی موجودی تجاری است . نظرسنجی ماهانه دارای جدولی است که سه عدد را با مقایسه متوالی با ماه قبل و مقایسه سال به سال (ماه جاری در برابر ماه مشابه در سال قبل) تجزیه می کند. همچنین ، این گزارش ارقام «تعدیل‌شده» را نشان می‌دهد که فصلی بودن را در نظر می‌گیرد .

 

نسبت موجودی به فروش

یکی از داده‌های جالب‌تر که از گزارش موجودی‌های تجاری به دست می‌آید ، نسبت موجودی به فروش است که نشان‌دهنده اندازه نسبی موجودی‌ها به سرعت فروش است . به عنوان مثال ، نسبت 1.5 به این معنی است که کالا در سیستم به اندازه کافی برای پوشش یک ماه و نیم فروش کل وجود دارد .

خط روند باید در ارتباط با یک شکل ثابت استفاده شود.  اگر این نسبت در حال افزایش باشد ، می تواند نشانه ای از کاهش سرعت تولید کوتاه مدت کالاها باشد زیرا موجودی های مازاد از بین می رود . از سوی دیگر ، اگر این نسبت در حال کاهش باشد ، ممکن است منادی افزایش فعالیت های تولیدی به منظور ذخیره مجدد موجودی های تجاری و پاسخگویی به تقاضا باشد . از آنجایی که شاخصی از روندها در بخش تولید است ، برخی می گویند این نسبت شاخصی از رکود اقتصادی است .

 

روش تاثیر : اگر عدد اعلامی کمتر از پیش بینی اعلام گردد تاثیر مثبت روی ارز می گذارد.

یعنی “واقعی” کمتر از “پیش بینی” برای ارز خوب است ( ‘Actual’ less than ‘Forecast’ is good for currency ) .

میزان تاثیر : کم

زمان انتشار گزارش : بصورت ماهانه ( حدود 45 روز پس از پایان ماه )

منبع انتشار گزارش : وزارت بازرگانی ایالات متحده Census Bureau

Posted in تحلیل فاندامنتالTags:
Write a comment

هجده + 18 =

زندگیتو جوری بساز که داستانش ارزش گفتنو داشته باشه
‏‏ᴍᴀᴋᴇ ʏᴏᴜʀ ʟɪғᴇ ᴀ sᴛᴏʀʏ ᴡᴏʀᴛʜ ᴛᴇʟʟɪɴɢ